De inhoud van deze website is eigendom van www.eatcooklove.nl en mag niet zonder toestemming worden gekopieerd. De content is zelf geschreven en de foto’s zijn zelf gemaakt, tenzij anders wordt vermeld.

“Happiness quite unshared can scarcely be called Happiness; it has no Taste.” Dus deel vooral, maar ben er zeker van dat je de bron vermeld én me even een berichtje stuurt (vind ik leuk ook!).

Mochten er ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of incomplete informatie op de website staan, is dit zonder foute intentie gebeurd, en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

SAMENWERKINGEN

Met mijn blog streef ik geen commercieel doel na. De inkomsten die ik haal uit mijn blog zijn ruimschoots onvoldoende dekkend voor de kosten die ik maak (in de vorm van hosting en website, tijd en liefde, emotioneel leed als gevolg van koude maaltijden omdat het eerst nog op de foto moet, aangeschafte ingrediënten etc).

Winacties

Op eatcooklove.nl verschijnen met een zekere onregelmatigheid winacties. Deze winacties worden mogelijk gemaakt door opdrachtgevers of bedrijven, die deze producten kosteloos beschikbaar stellen. Alleen van producten waar ik zelf ook daadwerkelijk enthousiast over ben, verschijnen winacties op de blog.

Reviews

Op eatcooklove.nl lees je eveneens met onregelmatige frequentie reviews van producten. Een deel van deze producten ontvang ik gratis van een bedrijf, als dit het geval is, wordt dit duidelijk vermeld in het artikel. Alleen van producten waar ik ook daadwerkelijk zelf enthousiast over ben, verschijnen reviews op de blog.

Advertorials

Je vindt op mijn blog (heel) soms ook advertorials. Dit zijn gesponsorde artikelen waar adverteerders voor betalen. Dit is een manier waarop ik geld verdien om de kosten als hosting e.d. te dekken. Alleen advertorials van producten waar ik ook daadwerkelijk zelf enthousiast over ben, verschijnen op de blog.

Wanneer dit het geval is, wordt de samenwerking altijd vermeld aan het einde van de blogpost.

Affiliate

Een affiliate programma is een verdienmodel waarbij je bij verkoop van een product via ‘jouw site’, een klein percentage van het verkoopbedrag krijgt. Eatcooklove.nl is lid van het affiliate programma van bol.com en Tripadvisor. In beide gevallen zijn er voor de koper geen extra kosten aan verbonden.

 

Mochten er nog vragen bestaan, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen!