EatCookLove is Jarig & Trakteert! Winactie ♥

Winactiekookboek2Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de felicitaties voor dit blog’s eerste verjaardag!

De winnaar van deze winactie heeft inmiddels al een bericht ontvangen en is geworden:

Mannin

Mannin, van harte gefeliciteerd met deze leuke prijs. Ik hoop dat het je zal inspireren tot veel mooie gerechten, we horen het graag van je! Je kunt je adresgegevens mailen naar eatcookandlove[at]gmail.com.

~

Ongeveer een jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik met de kennis van een leek enthousiast begonnen aan deze blog. Inmiddels zijn we zover dat wanneer er iets niet helemaal lekker loopt ik zelfs in de geschreven programmeertaal wijzigingen aan durf te brengen, overigens soms met redelijk desastreuze gevolgen, maar dat terzijde. Zoals het een al dan niet geslaagde Nerd betaamd kijk ik regelmatig met een glimlach naar de statistieken. Het is erg leuk om te zien dat meer en meer mensen de blog weten te vinden. En het blijft te gek als iemand via een reactie op een recept laat weten dat het geresulteerd heeft in een geslaagde maaltijd!

Bij deze wil ik jullie dan ook bedanken voor alle leuke, lieve Reacties en Likes!

Om de verjaardag  van deze blog te vieren mag ik van FonQ alweer een te gek cadeau weggeven! FonQ is een online warenhuis waar je trouwens met gemak in één keer klaar kunt zijn voor zowel je Sinterklaas als je kerstcadeautjes! Ze hebben zelfs speciaal een cadeautjes-zoeker waar je een bedrag én categorie invult en er vervolgens allemaal leuke opties uit komen rollen.

Met de start van December vandaag, toch wel de kook-maand bij uitstek, leek het me te gek om jullie een mooi kookboek cadeau te doen! Omdat ik zelf echter niet kon kiezen uit alle gave opties, laat ik de keuze aan jullie over! Om te keuze iets te vereenvoudigen heb ik alvast twee mooie kookboeken (Jamie’s Italië en Slow Cooking ) voor jullie geselecteerd!

De Winactie loopt tot 12 december 2013!

WinningWat moet je doen om te winnen?

1. Like de EatCookLove pagina (als je het nog niet gedaan hebt) op Facebook en/of volg op Twitter!

2. Neem snel een kijkje bij beide kookboeken  (Jamie’s Italië en Slow Cooking) en laat onder dit bericht weten welk kookboek jij wilt winnen & waarom! Op 13 december 2013 wordt de winnaar hier en op Facebook bekend gemaakt!

Ps. geen Facebook of Twitter? Hou hieronder een vurig pleidooi voor jouw favoriet, en je maakt ook kans!

Feel Free to Share! Immers: “Happiness quite unshared can scarcely be called Happiness; it has no Taste.”

Heb je deze al gelezen?

51 Responses to “EatCookLove is Jarig & Trakteert! Winactie ♥”

 1. Els P says:

  Jamie, Jamie, Jamie!
  I love him! En ik ben gewoon gek op de Italiaanse keuken.
  Eén van mijn favoriete recepten is zijn versie van Spaghetti Vongole.
  Dus ik ben erg benieuwd naar nog meer Italiaanse lekkernijen op zijn manier! :)

 2. iulia van empel-stamate says:

  Ik doe graag mee.
  Ik ga voor Jamie’s italie kookboek omdat ik italiaanse keuken lekker vind

 3. Michiel says:

  Slow cooking! Jamie’s Italie heb ik al en kan ik iedereen aanbevelen.
  Lekker doorgaan zo!

 4. Loes Verberkt says:

  Ik ga voor Jamie want ik ben dan van de Italiaanse keuken en van Jamie. Zijn aubergines lasagne maak ik regelmatig en ik ben weer toe aan nieuwe Italiaanse recepten van hem!

  • eatcooklove says:

   Vertel, hoe ziet de Aubergine-lasagne eruit? (Ik laat geen gelegenheid onbenut om een lekker aubergine-gerecht binnen te hengelen) ;-). Groetjes, Elize

 5. Suus says:

  Wat leuk zeg. Van harte. Iedereen die een blog begint denkt aaaaah en word uiteindelijk toch stiekem een computernerd ;) Het lot van de blogger. Nou ik doe graag mee aan de actie en dan met name het slowcooking kookboek lijkt mij echt te gek!!
  Liefs Suus

  • eatcooklove says:

   Grappig hoe dat werkt inderdaad. Niet weten waar te beginnen en uiteindelijk dus gewoon rommelen in de html, zoals gezegd: niet altijd even wijs. Maar ach, al doende leert men ;-) We gaan gewoon stug door haha..

 6. Lous says:

  Ik ben een haastig type dus kan wel wat Slow cooking gebruiken.

 7. Bianca says:

  Het boek van Jamie, want ik ben dol op Italiaans eten!

 8. Marina says:

  Jamie! Hij is echt geweldig en dit is een kookboek van hem die ik nog niet heb maar wel op mijn verlanglijstje staat!

 9. Heidi Steven says:

  Ik zou graag willen meeloten voor het boek over Slow Cooking. Ik ben dol op pruttelpotjes en inspiratie kan ik altijd gebruiken :)

 10. Lotte says:

  Omdat op dit moment eten uit dit heerlijke kookboek nog de enige mogelijkheid is
  om mijn gedachten van het schrijven van een scriptie af te houden…in dit geval Cook,Eat and free your mind!!;-)

  • eatcooklove says:

   Oei oei oei, je raakt een zwakke plek bij mij Lotte! :-)
   Hou vol; dat schrijven van die scriptie! Eind komt vanzelf.. en wie weet een kookboek!

 11. A vd Boogaard says:

  Je Facebook onlangs ontdekt, erg leuk! Gefeliciteerd met je jubileum. Met Turijn in mijn hart, blader ik graag straks het slow cooking kookboek door!

 12. Anita H. says:

  Allebei interessant. Ik kies voor Slow Cooking omdat ik vrij vaak stoofvlees maak. Heerlijk vind ik dat. Alleen: ik ken eigenlijk maar 1 “basisrecept” (ook nog voor een deel zelf bedacht), waarbij ik dan wel varieer in vleessoort.

  • eatcooklove says:

   Bij deze heb je alvast nog een suggestie voor Slow Cooking :) Heerlijk! (en erg langzaam).
   En wie weet na 12 december nog veel meer opties! Dank voor je deelname! groetjes, Elize

 13. Tessa says:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!!

  Het boek Slowcooking zou ik wel willen winnen. Nog meer inspiratie om mijn slowcooker te gebruiken.

  Groetjes, Tessa

 14. Mannin says:

  Van harte met je blogverjaardag! Ga vooral zo door met je leuke blog! :)
  Ik zou graag het boek “jamie’s Italië” willen winnen. Ik vind zijn tv programma jamies keuken thuis altijd ee ngenot om naar te kijken, al die verse ingrediënten, direct uit zijn moestuin en hoe hij daar vol passie over aan het vertellen is..erg inspirerend! Aangezienn de Italiaanse keuken er ook een is van pure, verse ingrediënten zal het voor dit boek vast niet anders zijn. Ik zou het zo ontzettend leuk vinden om thuis, op elk moment van de dag zijn boek te kunnen pakken en geïnspireerd te kunnen worden, zeker nu we volgend jaar weer bezig gaan met onze moestuin! :)

  • eatcooklove says:

   Wat een heerlijk vooruitzicht bij voorbaat, die eigen moestuin Mannin! Lekker hoor! En ook jij bedankt voor de felicitaties! Groetjes, Elize

 15. Carolien says:

  Wat een leuke blog heb je. Volg je al een tijdje via Twitter, ga vooral nog lang zo door.

  Zelf ben ik dol op de boeken van Jamie, heb dan ook al een aantal boeken van hem verzameld. Jamie’s Italië lijkt me een leuke aanvulling hierop.

 16. marc says:

  Ik doe graag mee. Maar als ik zou winnen,dan graag het slow cooking boek. Spannend hoor!

 17. Xaviera Jamie says:

  Ik ga het volgend jaar voor het eerst naar Italië op vakantie en om al vast in de juiste sfeer te komen doe ik heel graag mee aan Jamie’s Italië!

 18. Marion says:

  Gefeliciteerd! Mijn voorkeur: slow cooking…

 19. Klaas Vaak says:

  kijk hier is naar. http://eatcooklove.nl/?p=1318

 20. neeltje says:

  Doe graag mee voor het slow cooking boek.Heerlijk die pruttelpotjes;))

 21. Maura - YLT says:

  Wauw een jaar alweer! Gefeliciteerd :)

  • eatcooklove says:

   Dankjewel Maura! Time Flies ;-)

   Op naar het volgende jaar maar.. Ga volgend jaar drie maanden reizen, dus wordt nog wat meer Internationale kost denk ik :)

   Lieve groetjes, Elize

 22. Thea says:

  Slow cooking! Ik werk thuis en heb dus de tijd voor slow cooking en ik vind het vaak verschrikkelijk lekkere gerechten bomvol smaken. Bijkomend voordeel is dat je huis de hele dag dan zo overheerlijk ruikt!

 23. Thea says:

  Haha sorry, overlopend van enthousiasme vergeet ik toch helemaal je van harte te feliciteren met het 1-jarig bestaan van je blog, dus bij deze alsnog!

  • eatcooklove says:

   Ha Thea, bedankt voor je felicitatie hoor :) Je voorkeur voor het Slow Cooking boek staat genoteerd! :) Warme groetjes, Elize

 24. Nell Nijssen says:

  Proficiat Elize met je eerste blogverjaardag! Ik ben meer van de voorgeprogrammeerde dinges en zo, dus chapeau voor jou! Ik heb beide boeken in bezit, dus gun ze graag een ander.

  • eatcooklove says:

   Ha Nell, Dankjewel!

   Ben bezig met een nieuw format voor mijn site (met heel veel hulp van iemand met wel veel verstand ervan hoor). Hoop dat ik geen spijt krijg haha, heb deze site net een beetje in de vingers :) Maar goed.

   Welk boek van de 2 is jouw favoriet?

   Warme groet, Elize

 25. Margot van der Meer says:

  Gefeliciteerd met de blog verjaardag! Gaat snel he!

  En wat een rotkeuze haha! Allebei erg leuk, ik wil graag meer weten van slowcooking maar bij mijn moeder pak ik Altijd Jamie’s Italie waarvan ik elke keer denk, ik moet hem toch een keer zelf op de plank hebben. Ok Jamie’s Italie omdat dat een allround kookboek is voor het gehele jaar en omdat slowcooking in de zomer veels te lang duurt.

  Ik heb hetzelfde met mijn blog hoor en dan vind ik wordpress op zich nog wel makkelijk omdat ik niets hoef te programmeren, maar wat ik altijd lastig vind is wat je moet invullen bij google trefwoorden en dan niet alleen van je gerechten maar ook over je blog zelf zodat je vindbaarheid verbeterd. Daar ga ik eens op een koude wintermiddag voor zitten.

  Liefs

 26. tessa says:

  Gefeliciteerd met je leuke blog! Slow cooking lijkt me erg leuk voor deze tijd van het jaar.

 27. Wina van Dijk says:

  Ik zou heel graag het boek “Slow cook” winnen!
  Jamies boek heb ik al in mijn boekenkast staan, maar het boek Slow cook lijkt me geweldig voor mensen met een chronische energie-stoornis als ik.
  Want al werkt mijn lijf niet altijd mee; ook ík wil toch lekker eten!

 28. Xandra says:

  Gefeliciteerd, dat je nog maar heel lang mag blijven bloggen, zodat wij met veel plezier jouw content kunnen lezen en gebruiken in de keuken. Ik ben erg nieuwsgierig naar het slow cook boek. Ik tracht regelmatig te onthaasten, wat vaak jammerlijk mislukt, maar eens zal ik het leren, de aanhouder wint beweert men tenminste :-p Alles wat je liefde en aandacht geeft wordt mooier … Lees in dit geval:smaakvoller. 2014 staat voor mij in het teken van rustig-de-tijd-nemen-voor, dus ook voor het kokkerellen. Mooie producten/ingredienten zijn het waard om met respect behandeld te worden. Ik popel om aan de slag te gaan. Een echte hooimadam staat op mijn wensenlijstje, misschien probeer iker zelf een te maken. Laat 2014 maar snel beginnen :-)

  • eatcooklove says:

   Liefde en tijd proef je, daar ben ik ook van overtuigd! Alvast een prachtig 2014 gewenst bij voorbaat!

 29. connie says:

  Wat een leuke blog,ik hoop dat er nog vele jaren volgen.Je kunt nooit genoeg lezen over koken en bakken.
  Wat lastig om te kiezen want kookboeken zijn zooo leuk, maar omdat mn zoon ook graag kookt en weg is van Jamie ga ik voor Jamie.

 30. Potje Genieten uw biologische thuiskok says:

  Eerst mijn felicitaties met je blog! Geweldig hoor hoe je me iedere keer weer weet te inspireren! Slow cooking (ik bedoel dan de kooktechniek)is mijn mooiste ontdekking van 2013!!! Ik heb hier nog zo veel in te leren en laat me graag inspireren door dit kookboek!! Lijkt me SUPER!!

 31. Food Love and Happiness says:

  Gefeliciteerd! Ik kom hier terecht via je gastartikel op Food Bandits, ik dacht even een kijkje nemen op je eigen site en ik rol zo in deze geweldige winactie. Natuurlijk doe ik mee! Heb je site geliked en het linker boek heb ik al. Ik zou heel graag gaan voor het boek 15 minute meals van diezelfde beste man, of het budgetboek, staan beiden al een tijdje op m’n verlanglijstje!

 32. Chris Claeys says:

  Graag slow cooking aub!

 33. Jojotje says:

  Ik kies voor Jamie! Waarom? Nou, ik heb vrienden in Italie, waar we altijd zo heerlijk eten. Heb diverse recepten van mijn vriendin gekregen.
  Verder ben ik fan van Jamie, heb al een paar boeken van hem, en mijn hele gezin is altijd blij als ik daar uit kook. Dus een combie van Italiaans en Jamie kan niet stuk!

 34. Mar says:

  Ik ga voor Slow Cooking, van Jamie,

  Ik begin juist naar het eten al in m’n kookboeken te snuffelen, juist omdat ik er zo’n honger van krijg… Ik kan dan op het moment van bereiding rustig alle ingrediënten bij elkaar gezocht hebben en met een wat doelmatigere manier naar het recept kijken als ik het mes te voorschijn haal…

  Met Slow Cooking is er nog wat ruimte voor te snacken, maar vooral een huis vol rijke luchtjes waar geen allesreiniger tegen op kan!

 35. PaulO says:

  Mijn voorkeur zou uitgaan naar Slow Cooking (Jamie’s Italia bezit ik al), want ik ben een gemaksmens die houdt van stoofpotten. En dan die geuren die de hele dag desnoods door de woonvertrekken meanderen …

Laat een bericht achter:

“Happiness quite unshared can scarcely be called Happiness; it has no Taste.”

 

© Copyright Eat Cook Love and Travel – Blog