Tweede Liebsteraward in een Maand! #Trots

ballonnenMaar liefst twee keer binnen een maand tijd kreeg ik de Liebster-award van een mede-blogger! Deze Award is een virtuele aanmoedigingsprijs voor kleinere of beginnende blogs (<1000 volgers).  Zoals ik echter al eerder schreef zie ik het voornamelijk als een compliment en waardering van iemand die dezelfde passie deelt en ook plezier beleeft aan het bloggen!

Deze keer kreeg ik via Twitter een lief berichtje van Barbara die zelf blogt op haar ‘Domestic Babsjuh’! Superbedankt Barbara, erg leuk! Het idee van de Liebster-award is dat je de persoon die je nomineert een aantal vragen stelt. Vervolgens geef je als ‘genomineerde’ weer vragen door aan nieuwe nominees.. Barbara is nieuwsgierig en stelde dientengevolge de volgende vragen.. (lees en huiver).

* Dit zit er in mijn lunchpakketje:
Tot verbazing van sommige collega’s eet ik geheel vrijwillig iedere middag een verse salade. Mijn lunchpakket bevat dieliebster-awardntengevolge vaak een zak veldsla, een appel, wat gerookte zalm of kip en wat ongebrande noten. Jammie!

* Het laatste wat ik ‘s avonds nuttig is:
Mijn avondmaaltijd. Ja echt. Geen koekjes meer bij de koffie. Ok, ik drink geen koffie dus misschien is dat vals spelen maar ik streef er vaak met succes naar na de avondmaaltijd (die vaak niet voor 19.30 genuttigd wordt, maar dat terzijde) niets meer te nuttigen.

* Het ultieme eten voor tijdens een “roadtrip” is:
Wijn! Mag dat ook? En nee, ik hoef niet noodzakelijkerwijs achter het stuur..

glaswijn

* Ik heb leren koken van:
Pure autodidact en een beetje van Masterchef & de Delicious! Nu kook ik graag met vrienden en leer ik dus regelmatig bij..

* Omschrijf jezelf in 3 woorden:
Genieten, Intens & een beetje eigenwijs misschien (en vriendlief zegt dat ik er ‘lief’ bij mag zetten, maar hij heeft wijn op, telt dat?).

* Ik ben begonnen met bloggen omdat:
Ik het leuk vind een soort eigen digitaal kookboek te hebben, ik schrijf ook graag en het is ook wel vanuit een zeker idealisme. Ik heb graag de illusie dat er misschien nog wel iemand in beweging komt, geraakt wordt of ergens bij stil staat door verhalen, filmpjes en beelden die ik deel omdat ze mij raken of iets leren.

 


* Vroeger mocht je op je verjaardag altijd zeggen wat je ging eten, wat koos je vroeger? en wat kies je nu?
Vroeger: Saté. Nu: Me lekker laten verrassen in een restaurant!

* Ik lust absoluut geen:
Vergeleken met vroeger stelt het niets meer voor, maar alsnog wel een klein rijtje.. (helaas). Rauwe (rode) ui, rauwe paprika, orgaanvlees & recent ontdekt: zuurkool! Gruwel. Maar er is hoop, want recent ook ontdekt dat ik mosselen stiekem best lekker vind!

* Mijn lekkerste kaasplankje bestaat uit de volgende kazen:
Ik ben niet zo van de kaasplankjes! Meestal ben ik wel voldaan na een hoofdgerecht, maar daarnaast ben ik vooral niet zo van de heel sterke kazen. En om hier nou aan te komen met cliché kazen is ook zo wat..

* Zo zit ik erbij als ik blog:
Barbara hoopte op een foto, maar ik heb mijn eigen privacy al voldoende geschonden door alle bovenstaande antwoorden :) Meestal (eigenlijk altijd) zit ik op de bank met mijn laptop als ik een nieuwe post schrijf.. Zo ook nu!

unnamed

Kijk hier voor aan wie ik de Liebsteraward doorgaf!

Ps. De te gekke Sinterklaas-actie in samenwerking met Rosti Mepal al gezien? Like EatCookLove op Facebook en maak kans op een te gekke Saladeschaal in kleur naar eigen keuze!

Heb je deze al gelezen?

Laat een bericht achter:

“Happiness quite unshared can scarcely be called Happiness; it has no Taste.”

 

© Copyright Eat Cook Love and Travel – Blog