Doperwtenpuree met aardappel en kervel

Bereiden:
Snij de aardappels in dunne plakes en doe ze samen met de doperwten en fijngesneden sjalot in een pan. Zet op met ruim water en zout.  Kook de aardappels in ca 15 minuten gaar. Schep vervolgens alles in de keukenmachine en voeg hieraan de melk en de boter toe. Pureer dit vervolgens kort tot het een gladde puree is, waarna je de kervel erdoorheen kunt mengen. Maak op smaak met peper, zout en wat olijfolie. Deze puree is heerlijk bij hertenbiefstuk met waterkersolie.

Ingrediënten:

  • 250 gram kruimige aardappels
  • 450 gram doperwten
  • 3 sjalotten
  • 100 ml melk
  • 3 el zachte roomboter
  • 5 el kervel, grof gesneden
  • extra vergine olijfolie

Laat een bericht achter:

“Happiness quite unshared can scarcely be called Happiness; it has no Taste.”

 

© Copyright Eat Cook Love and Travel – Blog