Met Stip Onderaan! Minst Bekeken in 2016!

Overal om me heen in blog land zie ik lijstjes voorbij komen met ‘meest bezochte recepten’ van het afgelopen jaar. Op zich logisch met oog op dat dat blijkbaar ‘de favorieten’ zijn, maar ik doe het vandaag een keer anders. Ik bedoel, die blogs hebben nu wel genoeg aandacht gehad voor dit jaar! Speciaal voor de minder bedeelden, onder de posts op mijn blog dan, maak ik daarom een lijstje van de zeven minst bezochte blogs van het afgelopen jaar.

Geef jij hen een goed gevoel? Klik op de foto voor de blog!

Top 7 Minst Bezochte Blogposts van 2o16

Seksloze Sandalen en Schaamteloze Nieuwsgierigheid

Eind 2015 waren we in Cambodja, een land dat me vanaf het begin al wist te raken. Deze blog beschrijft een wandeling over de markt in Phnom Penh. Hier schreef ik eerder mijn confrontatie  met de heftige geschiedenis van Cambodja.

Zelf Mayonaise maken

Met oog op dat er vaak gezocht wordt naar eenvoudige recepten, leek het mij zinvol een aantal ‘basics‘ online te zetten. Deze blog over het maken is er één van. 

Gezonde Brownie

Een brownie op basis van o.a. courgette en dadels. Super simpel en erg lekker!

Berlijn is Fijn – Hotspots in Kreuzberg en Friedrichshain

Ik kan er soms geen touw aan vast knopen waarom de enige blog wel, en de andere blog geen succes is. Deze blog over Berlijn staan namelijk echt vol toffe tips!

 

 

Boterkoek

Het afgelopen jaar is het jaar waarin mijn lieve oma is overleden. (Lees hier mijn terugblik) In het jaar voordat ze overleed ging haar smaak erg uit naar ‘smaken van vroeger’, waar de boterkoek ook onder viel. Ik heb er heel wat voor haar gebakken!

7 Toppers in Breda

Ook bij deze blog kan ik niet echt verklaren waarom hij zo weinig bezocht wordt. Waar de blogs over Dordrecht en Rotterdam dagelijks talloze keren worden bezocht, weten mensen de blog over Breda niet te vinden. Blijft voor mij toch een beetje een raadsel, die zoekmachines ;)

Brioche Brood

Een Brioche brood wat je niet al een dag van tevoren hoeft klaar te maken. Ok, het draagt op geen enkele wijze bij aan je gezondheid, maar lekker zo op zijn tijd!!!

2 Responses to “Met Stip Onderaan! Minst Bekeken in 2016!”

 1. Sandra says:

  Haha wat een originele insteek! Superleuk en ook nuttig om eens te kijken wat er niets goed wordt bezocht. Kijk er zelf ook wel eens naar en pas juist die artikelen dan nog wel eens wat aan, kan zeker helpen :-) Een mooi 2017 gewenst!

  • Elize says:

   Ik heb eigenlijk alleen geen idee waarom haha. Kan er niet echt n patroon in ontdekken :)

   Maar ach.. goede reden de blogs wat extra aandacht te schenken ;)

Laat een bericht achter:

“Happiness quite unshared can scarcely be called Happiness; it has no Taste.”

 

© Copyright Eat Cook Love and Travel – Blog