VacuVin wijnkoeler ~ Dansend op de Tafel

BPj3EDxCQAA-2KqEen paar weken geleden kreeg ik een mailtje binnen dat mij dansend op de tafel kreeg. Geen zorgen, de buren waren op vakantie en, met op dat moment het huis voor mijzelf, heb ik niemand met deze onverwachte uitspatting midden op de dag verontrust. De reden dat ik deze blog gestart bent valt prima, voor hen die het willen weten, hier te lezen. Samenvattend komt het neer op dat ik er geen commerciële doeleinden op na hou, ik heb er plezier in, het voelt als een soort digitaal eigen kook- en verhalen boek wat ik af en toe nog eens door kan spitten, het is superleuk om met mensen te delen en het is vooral ook een stukje ontspanning.

Maar goed, wat mij dansend op de tafel kreeg dus. Een mailtje van een sympathieke medewerker van FonQ. Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat het niet direct een belletje deed rinkelen, maar het blijkt een webwinkel (voor o.a. heel veel kookspullen) om van te smullen te zijn. Vanuit FonQ kreeg ik de vraag of ik interesse had om een samenwerking aan te gaan waarin ik bijvoorbeeld producten zou uitproberen, om daar jullie vervolgens mijn ervaring over te vertellen. Mijn eerste reactie was zoals inmiddels al twee keer gezegd: Enthousiast! Mijn tweede en derde ook trouwens, al kan dat ook gekomen zijn doordat ik midden in de dataverwerking voor statistiek zat, de euforie voor legitiem studie-ontwijkend gedrag is dan als snel enthousiast onthaald. Hoe dan ook, ik wilde voor ik mijn enthousiasme in een antwoord op de mail uitte wel graag weten of ik de mogelijkheid zou hebben om eerlijk te mogen schrijven over mijn ervaring, dat ik bijvoorbeeld geen instructies zou krijgen in wát ik zou moeten schrijven. Wel; dit bleek gelukkig inderdaad het geval: Dus ik krijg iets leuks toegestuurd, mag het uitproberen en vervolgens bij jullie kwijt hoe mijn ervaring is geweest.

vacuvin-wijnkoeler-elegant-rapid-iceHet selecteren van iets leuks was nog een hele klus; niet door het beperkte maar juist enorme aanbod bij Fonq. De uiteindelijke keuze is gevallen op een zeer elegante VacuVin Wijnkoeler. Buiten een legitiem excuus voor studie-ontwijkend gedrag verschaf ik mijzelf graag ook een excuus voor het drinken van een lekker glas koude wijn met dit heerlijke zomerweer.

De VacuVin claimt dat de fles die op kamertemperatuur is, binnen 5 minuten koud is. Daarnaast beloven ze dat de fles druppelvrij blijft waardoor het label goed droog blijft. Uiteraard waren de afgelopen warme dagen ontzettend geschikt om dit product te testen;

Mijn conclusie is als volgt:

Checked box symbol Hij koelt perfect! Met een temperatuur binnen van 25 graden (en dus de wijn ook rond die temperatuur) en buiten van 30 graden was de wijn binnen 10-15 minuten koud genoeg om te drinken
Checked box symbol De wijn blijft tot 4 uur koud
Checked box symbol Het etiket bleef helemaal droog en intact
Checked box symbol Geen condens op de fles
Checked box symbol Elegant ontwerp
Checked box symbol Het element wat in de vriezer moet neemt weinig ruimte in beslag en kan dus eenvoudig in de vriezer blijven

 Geen nadeel; meer een suggestie: Verkoop het koelelement eventueel ook nog extra los; Voor de (heel) lange mooie zomeravonden is het handig om het na ongeveer vier uur te vervangen.

 

2 Responses to “VacuVin wijnkoeler ~ Dansend op de Tafel”

  1. C Fattoria says:

    Heb deze wijnkoeler nu zelf ook een tijdje en kan hem echt aanrader, mijn keuze is vooral op deze gevallen wegen het design.

    • Elize says:

      Hij is buiten praktisch inderdaad ook nog mooi! Staat hier, zeker in de zomer, regelmatig op tafel :) Leuk dat je een berichtje achterlaat!

Laat een bericht achter:

“Happiness quite unshared can scarcely be called Happiness; it has no Taste.”

 

© Copyright Eat Cook Love and Travel – Blog